Тие спијат на Шларафија. Тие знаат.

„Како мајка на три деца, најмногу ми недостасува сон. Малку спијам и често се будам поради децата. Да ги покријам или прегрнам кога сонуваат лош сон. Секој ден е исполнет со бројни обврски, а јас морам да бидам одморена, наспиена, свежа и подготвена за новите предизвици. Затоа, многу ми е важно да спијам во удобен кревет и тие неколку часови кои успеам да ги „фатам“ да бидат навистина квалитетни, да ме освежат и овозможат целосно одморена да влезам во новиот ден. Шларафија душекот со рачно изработено јадро од жици ми овозможува брзо и квалитетно да се одморам и во текот на денот да бидам добро расположена и полна со добра енергија. Затоа за себе и за своето семејство избирам Шларафија!“

Ангелина, мајка на три деца, новинарка и блогерка