Кревети

Во Шларафија продавниците можете да купите кревети обложени со платно и кревети од полно дрво. Направете ја Ваша совршена комбинација на кревет и Шларафија душек и Вие и Вашите најмили станете „едни од оние кои знаат каде најдобро се спие“.