B2B

Шларафија веќе 80 години прави душеци на кои најдобро се спие. Од мала работилница на Чубура во Белград, станавме модерна компанија која работи низ малопродажна мрежа на сопствени продавници и препорачани продавници. Опремивме многубројни хотели со врвна опрема за спиење. Сонот на што поголем број на луѓе, ширум Србија, но и во Европа и светот, да им обезбедиме здрав, удобен и закрепнувачки сон, ние во Шларафија и понатаму го сонуваме и вредно и посветено работиме тој да се оствари.


Шларафија има развиено современ систем франшизинг работење. Подготвени сме за нови партнерства, за ширење на нови пазари и затоа бараме партнери кои заедно со нас сакаат да развиваат сопствен бизнис, но и Шларафија бренд. Доколку сте размислувале да станете франшизант, тогаш сте на вистинско место. Тимот на Шларафија за развој и подршка ќе соработува со Вас во секоја фаза на развој и имплементација на франшизниот модел на работење: од дизајн опремање на просторот, поставување на концептот на продавниците, тренирање за вработените и маркетинг модели за Вашата Шларафија продавница, односно продавници базирани на нашата стратегија и ширење и понатамошен развој на Шларафија брендот.

Без обзир дали сакате да станете наш партнер во Србија, во некоја од околните земји, Русија или во земјите на ЕУ, ние сме подготвени да Ви обезбедиме најдобра подршка успешно да го започнете Вашиот бизнис како Шларафија Партнер. Усудете се да сонувате Шларафија сонови. Тие навистина се остваруваат.

За повеќе информации, контактирајте го нашиот колега Дејан Тодоровиќ на телефон: 064 113 33 93 или преку имејл: dtodorovic@schlarafia.rs

Шларафија прави душеци за хотели, на кои гостите на хотелите најдобро спијат. Со нашите душеци, но и со системите за спиење (кревети, подлоги за душеци, постелнина за душеци, постелнина, прекривки и додатни додатоци опремивме многу хотели во Србија и светот (Црна Гора, Русија, Казахстан).

Со цел да го унапредиме односот со хотелиерите, Шларафија има формирано тим, кој во секое време им стои на располагање на клиентите хотелијери и е подготвен да дава совети, консултации и подршка. Од соработката со Шларафија хотелиерите не добиваат само порачка на врвна опрема за спиење, туку тие добиваат и онлајн сервис кој им ја олеснува работата, зголемува квалитетот на услугите и задоволството на гостите.

Можеби најдобар пример на задоволство од спиење и од квалитетот на Шларафија душекот може да го илустрира оваа приказна. Борис Раичевиќ, некогаш познат црногорски кошаркаш, член на репрезентацијата, а денес сопственик на фирмата Рамонд со седиште во Никшиќ, која се занимава со продажба на мебел, теписи и опрема за осветлување, е партнер на Шларафија во Црна Гора. Можеби оваа приказна и не би била толку интересна да Борис одлуката за партнерство не ја донесол после една ноќ која ја поминал спиејќи на Шларафија душекот во хотелот Рубин во Крушевац. Кога се разбудил, опуштен, одморен и полн со енергија, Борис веднаш ја погледнал етикетата на душекот, отишол во нашата продавница и изразил желба да стане партнер на Шларафија – застапник за Црна Гора. Борис сфатил дека во својата продавница за мебел сака да продава душеци на кои луѓето ќе спијат квалитетно, токму како што спиел тој на Шларафија душеците во хотелот Рубин. Денес со него успешно соработуваме.

Погледнете во кои хотели најубаво се спие:

* Хотел Зира – Белград
* Хотел HyattRegency - Белград
* Хотел Праг – Белград
* Хотел Pullman – Сочи, Русија
* Хотел Mercure – Сочи, Русија
* Хотел CaspianRiviere - Grand Palace - Aктау, Kaзахстан
*Хотел Гранд – Копаоник
* Апартмани Конаци Де Лукс – Копаоник
*Хотел Сребрена лисица – Копаоник
* Хотел PremierAqua – Врдник
* Хотел Danube Park – Сребрено Езеро
* ЈАТ хотели Славија и Славија Лукс – Белград
* Best Western хотели (Хотел М, Хотел Шумадија) – Белград
* Хотел Rezime Residence – Белград
* Хотел Lepetitpiaf – Белград
* Хотел President – Ковилово
* Хотел Европа – Шимановци
* Хотел Зедер – Земун
* Хотел Forest – Земун
* Хотел Villa Casablanca – Врњачка Бања
* Планински дом Ртањ – Копаоник
* Хотел Моравица – Соко Бања
* Хотел Тара – Бечиќи, Црна Гора
* Хотел In – Беране, Црна Гора